11 de maig de 2020

Tornada a la nova normalitat

Després del confinament pel COVID-19 ja hem obert la CLINICA DENTAL amb noves i estrictes mesures de seguretat per prevenir el contagi del virus.

Abans de reactivar l’activitat hem adquirit el material necessari e implementant els protocols recomanats per les autoritats, els experts i els col·legis professionals tant per la vostra seguretat com la dels que treballen per la teva salut.

Amb aquest nou protocol hem espaiat les agendes per reduir el contacte entre pacients que ens permet mantenir les distàncies de seguretat i el temps suficient per desinfecció del local entre pacients. 

Des del primer contacte observarem els canvis. Al demanar la visita se us farà un qüestionari de salut. També us donarem unes pautes de seguretat per quan vingueu a la clínica.

Un cop arribeu us explicarem unes simples però importants pautes de seguretat a seguir dins el consultori. 

Dins els box de treball usem les noves mesures de protecció (EPIS) i reducció dels aerosols.

La reducció del nombre de cites a la nostra agenda ens permet la neteja a fons del local després de cada pacient per garantir la teva seguretat i la de les persones que vinguin posteriorment. 

Per els pacients de la consulta d’APARELL DIGESTIU també hem iniciat una prudent activitat presencial, amb les mateixes pautes de seguretat. Mantenim però la opció de les consultes per telèfon o videoconferencia tal com hem anat fent durant tot el temps de confinament.