10 d'abril de 2016

Emblanquiment Dental

La Clínica Dental Serra López us vol presentar un cas d’emblanquiment dental. Va venir al dentista una pacient preocupada per l’estètica del seu somriure, i més en concret, amb el color de les seves dents: volia un color més blanc per un somriure més estètic.

Amb el pas dels anys les dents agafen una tonalitat més fosca degut a l’edat i factors externs, com tabac, cafè, vi negre…

Els tractaments d’emblanquiment dental es realitzen mitjançant la aplicació sobre la dent de gels blanquejadors  que alliberen oxigen i produeixen un efecte blanquejador. Aquests tractaments es poden fer a casa durant uns minuts al dia o a la clínica dental.

És molt important, abans de realitzar un tractament d’emblanquiment dental, tenir unes genives sanes, les dents han d’estar lliures de placa bacteriana, pel que s’aconsella haver fet una higiene prèvia i tenir una molt bona higiene oral. Tampoc ha de tenir caries sense tractar.

En el cas de la nostra pacient, va ser un tractament d’emblanquiment dental que va fer ella a casa i al cap d’unes setmanes ja es va veure un canvi notable amb el color de les seves dents: més blanques i lluminoses.

La pacient està molt contenta amb el seu nou color de dent i ja pot lluïr el seu preciós somriure.